Aanmelden

Blooming Breakfast UvATwijfel niet, de waarde van uw deelnemerschap is groter dan de jaarlijkse kosten. Maak gebruik van de financiële voordelen die Blooming Breeders voor u mogelijk maakt en meld u aan als deelnemer. U krijgt er ook nog – gratis – alle netwerkbijeenkomsten bij om nieuwe zaken te ontwikkelen met collega’s. En u hoeft aanmerkelijk minder zelf te lobbyen bij instanties en overheden . . .

Hoe profiteert u van directe voordelen? Zo:

Het Vangnet Genetica

In het – onverhoopte – geval van beëindiging van de lopende bedrijfswerkzaamheden kunnen onvoltooide programma’s aan plantenveredeling uit de boedel ‘gered’ worden voor een eventuele doorstart. Onderhanden programma’s gaan zo niet verloren. Lees meer.

Fiscaal advies

BelastingenSierteeltveredelaars met een WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk)-verklaring kunnen de belasting op het licentiewinstdeel van de omzet terugbrengen van 20% tot 5%. Blooming Breeders deelt die kennis met haar deelnemers en wijst ze de weg naar deskundigen. Dat kan tot een besparing van vele duizenden euro’s vennootschapsbelasting leiden. En het overleg met uw fiscaal adviseur vereenvoudigen.

Innovatieadvies

SyntensDe Blooming Breeders brengen u graag in contact met de adviseurs van Syntens Innovatiecentrum. Wilt u een concreet plan of een concrete vraag over uw bedrijf eens uitwerken met een adviseur. Zij helpen u nadenken, houden u een spiegel voor en helpen u naar concrete invulling. Syntens steekt gemiddeld 16 uur advieswerk in zulk werk . . . zonder kosten!

Bemiddeling onderwijs en onderzoek

Onze bestuursleden starten persoonlijk de bemiddeling tussen u en de onderwijs- en onderzoekinstelling van uw keuze. U kunt die natuurlijk ook direct benaderen. Zie onze website voor de contactpersonen van de WUR, de UvA of het Wellantcollege.

Wat bedraagt de contributie?

Er zijn twee tarieven voor de bijdrage aan de stichting Blooming Breeders. Veredelaars die willen gebruik maken van het Vangnet Genetica betalen jaarlijks € 1.000 (ex BTW). Veredelaars die dat niet willen en andere belangstellenden betalen jaarlijks € 500,- (ex BTW).

U kunt hier het aanmeldingsformulier downloaden.