13 september netwerkbijeenkomst ‘Nieuwe Media’

Hoe kunnen nieuwe on-line media uw verhaal voor het voetlicht brengen? Hoe belangrijk is dat eigenlijk om te vertellen? En hoe kan dat uw bedrijfsresultaat verbeteren? Wat wilt u eigenlijk van afnemers weten – en hoe kan dat, on-line?

lodewijk-hoekstraOp die vragen gaat Lodewijk Hoekstra, bekend van het RTL-programma Eigen Huis en Tuin, in tijdens de Blooming Arena op 13 september. Hij is nu ook hét gezicht van 247GREEN.NL, het multimediakanaal van Green World Media. En is verbonden aan NL Greenlabel, voor een levende en duurzame buitenruimte.

En bovendien is hij de gepassioneerde ambassadeur, die zijn overtuiging van de positieve effecten van groen aan consumenten overdraagt. De groene beleving, binnen en buiten, in vrije tijd en als professional: groen is goed voor mens en milieu. Sterker nog: het is een voorwaarde voor welzijn en welbevinden, dat ook enorme kansen biedt voor de sierteeltsector.

Dus kom erbij, op 13 september van 20.00 tot circa 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in Hotel Schiphol A4. We praten u heel kort bij over de activiteiten van Blooming Breeders en Blooming The Future, vervolgens is er de interactieve sessie met Lodewijk Hoekstra en uiteraard sluiten we de meeting af met een netwerkborrel.

Met vriendelijke groeten,
Stichting Blooming Breeders

Het bestuur van Blooming Breeders,

Jan de Boer, Foeke Gardenier, Robert van Loo, Berry Philippa (06 53870289)

 

Aanmelding Blooming Arena 13 september

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.