Dutch Garden in Disneyland Paris

Op een unieke, in het door een miljoenenpubliek bezochte Disneyland Paris, promoten  Nederlandse bedrijven en organisaties bloemen en planten in de Dutch Garden, samen met de Nederlandse ambassade.
Voor meer informatie over de Dutch Garden, foto’s en video’s van de ‘making of’ en de feestelijke opening op 28 juni, surf naar http://www.dutchgarden.eu/ 

Dutch Garden in Disneyland Paris

In 2017 komt er een door Jacqueline van der Kloet en Manon Hazebroucq ontworpen, fantastische kleurentuin recht tegenover het Newport Bay Club Hotel. Het is een pilot, die in de jaren daarna op andere locaties in Disneyland Paris wordt uitgerold. De unieke locatie, de omvang van de 3.000 m2 grote tuin en het schitterend uitnodigend ontwerp vergroten de garantie op aandacht van miljoenen bezoekers. In alle leeftijden: van peuters met hun (groot)ouders, en jongeren uit vele landen, in een fantastische sfeer.

Dutch Garden in Disneyland Paris b

Bloemen maken mensen blij, planten bevorderen het welzijn. Die unieke kenmerken zijn waardevol, voor alle mensen op de wereld. Promotie via de Dutch Garden in Disneyland Paris benadrukt deze verbindende elementen. Namens het consortium van bedrijven en organisaties coördineert en stimuleert Blooming Breeders de samenwerking in de Dutch Garden.

De Dutch Garden verbreedt de markt, vergroot het bloemen- en plantenverbruik en draagt zo bij aan geluk en gezondheid.

Inschrijvingsformulier
Wilt u ook deelnemen aan het platform, dat de Dutch Garden in Disneyland Paris biedt? Download  hier het inschrijvingsformulier  of neem contact op om de opties te bespreken: 0297-321538 of mail ons