Juni 2018 – Uitnodiging Blooming Arena 5 juli: ‘Duurzaamheid: containerbegrip of kans?’

Het is een containerbegrip geworden, duurzaamheid. Maar wat is het eigenlijk? Iedere ondernemer en organisatie in de sierteeltsector wordt ermee geconfronteerd en/of ziet het als een uitdaging. Er zijn vele initiatieven in onze branche en tegelijk ook witte vlekken….

En hoe speelt u in op de duurzaamheidstrend? Kunt u het inzetten om uw marktpositie te versterken? Of worden regels over de sector uitgestort die ondernemingen belemmeren?

We presenteren hierover op 5 juli een interessant programma.  Twee deskundigen, Stefanie Miltenburg en Harry Stokman én het unieke praktijkvoorbeeld bij Vreeken Bouvardia combineren we in de komende editie van Blooming Arena bij Vreeken Bouvardia, locatie Kruizemuntweg 45, 1435 DD Rijsenhout:

 

15.30 – 15.45
ontvangst en welkom

15.45 – 16.15 
Stefanie Miltenburg van Royal FloraHolland brengt in kaart welke duurzaamheidsinitiatieven er in de sierteeltsector zijn, belicht de verschillende rollen en sluit haar presentatie interactief af;

16.15 – 16.45
Harry Stokman, de motor achter Direct Current, gaat onder meer in op de versnelling die gelijkspanning aan de energietransitie geeft en presenteert nationale en internationale voorbeelden;

16.45 – 17.00
Jaap Vreeken introduceert Vreeken Bouvardia, waar onder meer gelijkspanning wordt ingezet voor assimilatiebelichting;

17.00 – 17.30
rondleiding;

17.30
drankje/hapje en afsluiting.

U bent van harte welkom en kunt uw komst via onderstaande link bevestigen, liefst uiterlijk 2 juli. U ontvangt van ons nog een bevestiging. Extra geïnteresseerden zijn ook welkom en kunnen via de link worden aangemeld.

We zien uit naar uw komst en bijdrage aan Blooming Arena op 5 juli

Ik meld mij aan voor de netwerkbijeenkomst Duurzaamheid op 5 juli 15.30 uur bij Vreeken Bouvardia

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.