Uitnodiging Blooming Arena 19 maart: ‘Next Level Sierteeltveredeling’

Michel Haring

“Binnen vijf jaar zal het gebruik van bestrijdingsmiddelen ernstig worden beperkt. Door eisen vanuit de markt en/of door regelgeving vanuit overheden”. Dit verwacht prof. dr. Michel Haring van de Universiteit van Amsterdam, ook bekend van Amsterdam Green Campus. ‘De licence to operate staat voor de sierteelt in Nederland op het spel’ is een citaat uit de paper ‘Next Level Sierteeltveredeling’.

Bedreigende vooruitzichten, die ook kansen bieden. Want volgens Haring moet de sierteelt in staat zijn net zulke grote stappen te zetten als de groenteteelt heeft voorgedaan. De sleutel is het ontwikkelen van werkelijk weerbare gewassen en nieuwe rassen. Gezondere en sterkere planten, die met het minst mogelijk gebruik van water, energie, meststoffen en chemische middelen zijn te telen en te verhandelen.

En wat is uw rol hierin? Wat is de marktpositie van uw onderneming of organisatie over vijf jaar? Klopt de stelling van Haring, dat samenwerking in een ‘kennisplatform next level sierteeltveredeling’ dé oplossing is?

We presenteren hierover een interessant, interactief en boeiend programma op maandag 19 maart bij gastheer Louis Bakker op een van de ‘parels’ in onze bedrijfstak, Mondo Verde aan de  Aalsmeerderweg 943 in Rijsenhout:

15.30 – 16.00
ontvangst en welkom

16.00 – 16.45
presentatie Next Level Sierteeltveredeling door Michel Haring met discussie

16.45 – 17.00
introductie Mondo Verde door Louis Bakker

17.00 – 17.30 
rondleiding

17.30
drankje/hapje en afsluiting

 

 

Via onderstaande link kunt u uw komst bevestigen, liefst uiterlijk 14 maart.

U ontvangt van ons nog een bevestiging van uw aanmelding.

Wilt u extra gasten meenemen, meld ze dan ook aan via onderstaande link.

We zien uit naar uw komst en een boeiende Blooming Arena op 19 maart.

 

Aanmelding Blooming Arena 19 maart -

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.