Uitnodiging Blooming Arena ‘licht op LED’ 20 april

WUR Glastuinbouw in Bleiswijkvan harte nodigen we u uit voor de al eerder aangekondigde Blooming Arena op donderdag 20 april bij WUR Glastuinbouw in Bleiswijk.

Let op!! Blooming Arena is verzet naar een alternatieve datum

Met schijnbaar uiteenlopende onderwerpen die toch een verbinding hebben, en uw en ons brede werkveld bestrijken, hebben we weer een interessant programma opgesteld – met dank aan de sprekers en onze gastheer:

19.30 – 20.00:
inloop met sneak-preview LED-proeven

vanaf 20.00 uur:
Introductie door Berry Philippa, voorzitter.

Duo-presentatie Jan Willem de Vries en Arca Kromwijk van WUR Glastuinbouw over de achtergronden van LED-belichting en resultaten van proeven en experimenten in de afgelopen jaren.

PhilipsEsther de Beer, Hoofd onderzoek plantspecialisme bij Philips lighting Interactieve gedachtewisseling over de mogelijkheden van LED-belichting met onder meer inzicht in:

  • de huidige ontwikkelingen en ervaringen voor LED bij het telen van jonge planten
  • de laatste stand van de LED techniek

LED-belichting

vanaf 21.00 uur:
Berry Philippa praat u bij en vraagt uw input namens het consortium sierteeltbedrijven en -organisaties, dat de Dutch Garden in Disneyland Paris coördineert. Deze schitterende kleurentuin is van vanaf 1 juni tot 1 oktober een extra trekpleister voor het miljoenenpubliek van Disneyland Paris en vooral ook een nieuw podium voor de Nederlandse sierteeltsector. Wat is de stand van zaken en hoe kunt u daarop meeliften?

vanaf 21.15 uur:
Netwerkborrel

Via onderstaand formulier kunt u uw komst bevestigen, liefst uiterlijk 18 april.
U ontvangt van ons nog een bevestiging en de link naar de routebeschrijving van WUR Glastuinbouw, Violierenweg 1, 2665 MM Bleiswijk.
Wilt u extra gasten meenemen, meld ze dan ook aan via onderstaand formulier.

We zien uit naar uw komst en een boeiende Blooming Arena op 20 april.

Ik meld mij aan voor Blooming Arena ‘licht op LED’ op 20 april